Brussels Airlines plant druk zomerseizoen met 85 bestemmingen en focus op vakantieaanbod

January 27, 2022

Met een brede waaier aan populaire vakantiebestemmingen wil Brussels Airlines haar klanten een positief vooruitzicht bieden voor komende zomer. Bovenop de bestemmingen die het hele jaar aangevlogen worden zoals Alicante, Madrid, Lissabon, Milaan, Rome en nog veel meer, herlanceert de luchtvaartmaatschappij een uitgebreide reeks zomervakantiebestemmingen:

In Griekenland zullen Athene en de Griekse eilanden Kreta (Heraklion en Chania), Cos, Rhodos, Corfu, Zakynthos, Lesbos en Samos opnieuw verbonden zijn met Brussel. In Italië zal de luchtvaartmaatschappij opnieuw landen in Bari, Catania, Firenze, Napoli, Olbia en Palermo. De Spaanse vakantiebestemmingen Ibiza en Palma de Mallorca worden aan het netwerk toegevoegd en de vluchten naar de Canarische eilanden Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote zullen ook na het winterseizoen worden voortgezet in de zomer. Brussels Airlines zal ook opnieuw beginnen te vliegen op de Kroatische bestemmingen Dubrovnik en Split en op de Russische bestemmingen Moskou en Sint-Petersburg. De Egyptische bestemming Hurghada wordt na de winter verdergezet en ook Marrakesh in Marokko zal in de zomerdienstregeling worden opgenomen. Tijdens het hoogseizoen zullen ook de Marokkaanse bestemmingen Tanger, Rabat en Nador met Brussel worden verbonden.

Op het intercontinentale netwerk heropent Brussels Airlines Conakry (Guinea) en Ouagadougou (Burkina Faso) in Afrika en hervat het tijdens het zomerseizoen vluchten naar Washington D.C. In totaal biedt de Belgische luchtvaartmaatschappij 19 langeafstandsbestemmingen aan, waarvan 17 in Sub-Sahara Afrika en twee in de VS (New York en Washington).

Brussels Airlines zal voor het eerst vluchten uitvoeren tussen Brussel en München. Vanop Brussels Airport zal de maatschappij twee dagelijkse vluchten aanbieden, terwijl Lufthansa 5 dagelijkse vluchten verzorgt. De eerste vlucht van Brussels Airlines naar München vertrekt op 27 maart 2022.