De nieuwe Holiday Inn Express Brussels Airport biedt een verfijnd niveau van comfort en gemak

October 15, 2024

Reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en strategisch gelegen accommodatie nabij de luchthaven van Brussel kunnen nu terecht in het recent geopende Holiday Inn Express Brussels Airport. Dit hotel, onderdeel van IHG Hotels & Resorts, opende officieel zijn deuren op 16 september. Het is ontwikkeld door de Borealis Hotel Group in samenwerking met Candor, IHG Hotels & Resorts en Adagio. Dit project vormt een integraal onderdeel van een bredere ontwikkelingsstrategie gericht op de uitbreiding van hoogwaardige hotelfaciliteiten in België.

Het hotelontwerp legt een sterke nadruk op modern comfort en hedendaagse esthetiek. De accommodatie biedt ruime kamers, waaronder 60 onderling verbonden kamers die uitermate geschikt zijn voor gezinnen of grotere reisgezelschappen. Daarnaast beschikt het hotel over diverse faciliteiten, waaronder een ruime Express Start Ontbijtruimte met een capaciteit van 180 personen en een eigentijds Express Café. Ook is er een gespecialiseerde Crew Lounge voor luchtvaartpersoneel. Voor gasten die met de auto reizen, zijn er bovendien 100 ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar, voorzien van laadstations voor elektrische voertuigen.

De strategische ligging van Holiday Inn Express Brussels Airport biedt aanzienlijke voordelen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel bevindt zich nabij de verkeersaders E19 en E40, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is per auto. Daarnaast zijn er meerdere openbaarvervoersmogelijkheden binnen loopafstand, wat een efficiënte verbinding naar zowel het stadscentrum van Brussel als de luchthaven faciliteert.