Parijs uitgeroepen tot beste stad ter wereld voor verborgen bars

November 24, 2023

Veel reizigers vinden het belangrijk om tijdens hun vakantie of zakenreis een geweldige plek te vinden waar ze kunnen ontspannen en iets drinken. Veel grote steden over de hele wereld hebben prachtige verborgen bars (speakeasies) die een scala aan spannende dranken (wijnen, bieren, cocktails en mocktails) bieden voor zowel reizigers als lokale bewoners.

Een nieuwe studie van de reistrendanalisten van Radical Storage onthult de beste locaties voor de best verborgen bars door te kijken naar Google-beoordelingen, het aantal speakeasy-bars en het aantal Instagram-volgers om een definitieve ranglijst te geven.

De beste stad om speakeasies te bezoeken is Parijs, met een score van 9,42 uit 10 op de speakeasy-index. Op de tweede plaats staat Bangkok, met een score van 8,93, gevolgd door Londen, op de derde plaats met 8,80.

Enkele van de top speakeasies in Parijs:

  • Little Red Door: de meest populaire speakeasy in Parijs met meer dan 45.000 Instagram-volgers en een gemiddelde Google-beoordeling van 4,4 uit meer dan 2.000 beoordelingen. Little Red Door beschrijft zichzelf als een 'cocktailwonderland' en biedt een 'universum van cocktails en smaken'.

  • Andere populaire verborgen bars in Parijs zijn The Syndicates (35.900 Instagram-volgers), Candelaria (27.800 volgers) en Serpent A Plume (17.400 volgers).

  • De bar met de minste Instagram-volgers is Le Bistrot Des Cinéastes met 483, wat kan worden beschouwd als de beste speakeasy voor diegenen die een meer geheime en low-key barervaring willen.